Klarsynsforedrag Horsens

Løvenørnsgade 9, 8700 Horsens
28 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 175,00
Billetter DKK 175,00

Pris 175 kr plus gebyr

Pris ved køb i døren 200 kr ( så længe der er ledige pladser )

Bærer du rundt på en dyb sorg, eller kunne du bruge clairvoyant rådgivning og / eller healing  ?

Måske er du skeptisk og ønsker at forstå hvad der sker når vi dør og om det i det hele taget er muligt at kommunikere med afdøde. Måske holder du bare af det spirituelle univers og nyder den gode energi og suger til dig af den viden og visdom som de afdøde ofte bringer os, til gavn for alle. 

Kom til en rørende og intens aften i selskab med Jeanie Marie Solberg. Jeanie Marie vil denne aften bringe jer helt tæt på den åndelige verden via clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon , med sjæl hjerte og humor. 

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing. Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

Aftenens program  : 

Kl. 19...  Velkomst og praktisk info. Herefter vil der være en kort åbningsbøn efterfulgt af en sang,  dette for at " åbne " rummet og skabe en harmonisk og højtidelig atmosfære.

Kl. 19.15 .... Clairvoyante budskaber og afdøde kontakt til publikum. 

Kl. 20.00.. Kort pause ca 10 min 

Kl. 20.10 ... Budskaber fortsat

Kl. 20.45... Aftenen sluttes af med ca. 10 minutters fælles Trance Healing til publikum og herefter afrundes med lukkebøn 

Kl. 21.00... Tak for i aften 

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind og at du har det fint med at være tilstede i en højtidelig atmosfære.  Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

Retningslinjer :

Alder 18+  medmindre andet er aftalt med Jeanie Marie Solberg. 

Det er IKKE tilladt at drikke alkohol til arrangementet ej heller være påvirket af alkohol eller stoffer. 

Jeanie Marie Solberg er Clairvoyant Medium og Healer med over 22 års erfaring. Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder. Jeanie holder klarsynsaftner rundt omkring i landet både alene og sammen med kollegaen Sebbastian Lorantius ( Spirituel Tema Aften i Åndernes Verden ) 

Jeanie kan ses som Clairvoyant Medium i Forsidefruer på Tv3, Viaplay og viafree. Hør også Podcasten Kaffe og Klarsyn i App'en Talk Town fra Egmont magasiner hvor Jeanie blandt andet  giver demonstration af afdøde kontakt til Alice og Ditte. 

Facebook siden hedder Jeanie-Marie

www.jeanie-marie.dk

Profile picture
Jeanie Marie Solberg

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium & Healer med mere end 23 års erfaring. 

Derudover er hun Reiki Master Teacher,  Trance Medium og foredragsholder. 

Udover arbejdet med klienter og arrangementer i egen klinik ( Shanti Spirit Center i Roskilde )  holder Paloma foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i landet samt udland.  

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke