Event aflyst

Klarsynsforedrag Valby

DKK 175,00

Sted

Dato

25 jun 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Pris 175 kr plus gebyr ( ved køb I døren 200 kr)

Dørene åbnes Kl. 18.30

En spirituel aften med clairvoyante budskaber og budskaber fra de kære afdøde.

Denne aften er både for dig der er vant til/ tryg ved at være i et spirituelt fællesskab og for dig som er ny i dette univers og er nysgerrig / søger svar.

Den er også for dig som er skeptisk og har brug for forståelse eller afklaring, som søger " beviserne "

Har du spørgsmål til feks kærlighed, job, økonomi, bolig m.m så har du denne aften mulighed for at få svar.

De afdøde ønsker med deres budskaber at vise at " livet" fortsætter og at de følger med i deres efterladtes liv på godt og ondt. De ønsker at hjælpe med at skabe forståelse for feks hvorfor de var som de var, give forklaring på familie stridigheder, vise påskønnelse, stolthed og kærlighed m.m

Afdøde kontakt kommer ikke kun fra dem du kendte eller elskede. Afdøde er også familiemedlemmer du ikke nåede at kende og afdøde du har haft det svært med.

Aften sluttes af med dyb Spirituel gruppe healing til alle ( frivilligt selvfølgelig)

Jeanie Marie Solberg er Clairvoyant Medium og Healer med over 22 års erfaring,  Reiki Master Teacher,  Trance Medium og Foredragsholder. 

Fb Jeanie-Marie 

www.jeanie-marie.dk 

Arrangør

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium & Healer med mere end 23 års erfaring. 

Derudover er hun Reiki Master Teacher,  Trance Medium og foredragsholder. 

Udover arbejdet med klienter og arrangementer i egen klinik ( Shanti Spirit Center i Roskilde )  holder Paloma foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i landet samt udland.  

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .