Klassikerklubben på Amager: Den lille pige med svovlstikkerne

Jemtelandsgade 3, 2300 København
17 nov 2021 kl. 16:30 - 17:15
Billetter DKK 30,00
Billetter DKK 30,00

Eventyret om den lille pige med svovlstikkerne kan bringe tårerne frem hos de fleste. Hun går forfrossen og barfodet rundt i gaderne og prøver at sælge sine svovlstikker, mens alle andre fejrer nytåret i deres lune hjem med velduftende middagsretter. Til sidst går den lille pige bort, men bliver belønnet ved at komme i himmerige, hvor hun møder sin gamle mormor igen. 

H.C. Andersens fortælling om den lille pige med svovlstikkerne er sørgelig, men her serverer Apollo Teater eventyret om den lille fattige pige i en moderne og familievenlig fortolkning med masser af lune, poesi og komik.

I en blanding af tekst, bevægelse og dans bliver eventyret om den lille pige med svovlstikkerne til både rørende, tankevækkende og komiske historier om en fattigdom, der jo stadig på mange måder er et aktuelt emne i vores samtid. 

Fra 5 år.

OBS: Vi beder om, at aldersgrænsen overholdes. Vi forbeholder os ret til at afvise børn ved døren, hvis de ikke er gamle nok. Alle deltagere, børn som voksne, skal vise billet i døren. 

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke