spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klassiske Kraftværker / Sankt Annæ MGK

Afholdt event

Klassiske Kraftværker / Sankt Annæ MGK

Fra Gratis

Sted

Dato

29 nov 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Klassiske kraftværker – de store værker, der har været med til at forme tiden og til stadighed også former os som unge klassiske musikere. Musikken opleves overalt i vores dagligdag i alt lige fra reklamer til film, men mange stifter bekendtskab med værkerne uden at se de fantastiske detaljer, der ligger gemt bag det umiddelbare lydbillede. Vi har igennem de sidste par år udforsket denne vidunderlige musik for at finde frem til de skjulte perler i musikhistorien, og til denne koncert vil vi fremføre det, vi kalder de klassiske kraftværker.

På Sankt Annæ Gymnasium tilbydes en særlig uddannelse kaldet musikalsk grundkursus, MGK. På dette studie fordyber man sig i musik i 4. år, og eleverne fra den klassiske linjes afsluttende årgang vil til denne koncert opføre forskellige værker, som mange skal spille til deres snarlige konservatorieoptagelsesprøve.

Til koncerten vil du kunne opleve de 12 studerende opføre værker af bl.a. Dvorák, Telemann, Ewazen, Bach, Nielsen og Kabalevsky.

Der er gratis adgang til koncerten. Der kan købes drikkevarer i baren

Medvirkende

Sankt Annæ MGK, afsluttende årgang

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .