Klaveraften med Katrine Gislinge - Salonkoncert

eventet sluttede

Klaveraften med Katrine Gislinge - Salonkoncert

Billetter fra DKK 225,00

Dato

11 mar 2018 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Klaveraften med Katrine Gislinge

Søndag den 11. marts 2018 kl. 16

Musikalske Saloner i Helsingør byder indenfor i Teaterhuset til en overdådig salonkoncert med Katrine Gislinge.

Katrine Gislinge har de seneste to årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister med både solo og kammermusikkoncerter over det meste af Europa. Blandt andet med Den Danske Klavertrio, som herudover består af violonist Lars Bjørnkjær og cellist Toke Møldrup – begge tidligere gæster ved Musikalske Saloner i Helsingør.

Hun er uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Anne Øland med debutkoncert i 1992. Siden blev det til studier i New York og London.

Katrine Gislinge har spillet i adskillige radio- og TV-transmissioner og har samarbejdet med internationale musikere såsom violinisten Gidon Kremer, den tyske Petersen String Quartet, cellisten Jian Wang, cellisten Marc Coppey, fløjtenisten Emmanuel Pahud, violinisten Augustin Dumay og violinisten Gérard Caussé.

Ved koncerten skal vi høre Katrine Gislinge spille værker af Debussy, heriblandt den kendte ‘Clair de lune’; 5 fantasier fra Brahms opus 116; 6 nocturner komponeret af hendes mand Bent Sørensen; og sidst men ikke mindst Chopins Nocturne og Ballade i g-mol.

Vi glæder os meget! Alle er velkomne!


Medvirkende

KLAVER Karine Gislinge

Varighed ca. 2 timer.

I pausen serverer Sweet Image Huset et glas herlig italiensk vin.


Billetter

Entré for forestillingen: 225 kr incl. et glas vin i pausen

Billetter købes via billetto.dk eller i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en 1/2 time før koncerten, hvis billetter haves.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51, 3000 Helsingør – Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Dørene åbner en 1/2 time før koncerten.


Sponsorer

Flygelet er venligst udlånt af Copenhagen Piano.

Tak også til Sweet Image Huset for vin i pausen.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Helsingør Kammeropera.


Arrangør

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .