spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klaverkoncert / Konstantin Lapshin

Afholdt event

Klaverkoncert / Konstantin Lapshin

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

23 sep 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Klaverkoncert med stortalentet Konstantin Lapshin.

Konstantin Lapshin har været en stor prisvinder i mere end 15 internationale og nationale klaverkonkurrencer. Derefter afsluttede Konstantin sin Master of Music-grad ved Royal College of Music i London.

Optagelser af Konstantin er blevet udsendt på BBC Radio 3, Orpheus Radio, National Radio i Serbien og i Poland. Debut med Classical Records. CD'en af Konstantin Lapshin med musikken af den walisiske komponist Grace Williams indspillet på 'Naxos' med Madeleine Mitchell og andre musikere er for nylig blevet kåret som 'The CD of the Week' af The Guardian og er nummer to på de britiske hitlister over klassisk musik. Udnævnt til "et meget specielt talent" af Murray Perahia, er den pianist fra London Konstantin Lapshin en fremtrædende musiker med en unik kunstnerisk vision.

I løbet af sin tid ved RCM vandt Konstantin Chappell Gold Medal - Guldmedalje og kollegiets højeste pris for den mest fremragende studerende (på tværs af alle discipliner), - Queen Elizabeth’s pris. Han spillede efterfølgende for HRH Prins Charles og blev samme år
nomineret 'Rising Star' til at spille i Cadogan Hall i London. Siden da har Konstantin optrådt i store koncertsale rundt om i verden: England, Rusland, Danmark, Tyskland, USA, Italien, Finland, Serbien, Poland, Portugal, Argentina og har rigtigt højt niveau fra kritikere.

Nu er Konstantin Lapshin her på Musikhuset i København.

Program

I del

Bach-Busoni Chaconne in D minor

Chopin Mazurkas op.68 N 4; op.67 N3; op.67 N4.

Chopin Ballade no.1 op.23 in G minor


Interval: 15 min

II del

Rachmaninov Prelude G major op.32 no.5, prelude c minor op.23 No.7,
Etude-tableaux op.39: no.2 in a minor, e-flat minor no.5, D major no.9

Tchaikovsky-Pletnev Piano Suite ‘Nutcracker’: March, Dance of the Sugar Plum Fairy, Intermezzo, Gopak, Chinese Dance, Andante Maestoso

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .