Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klaverrecital med Cecilie Holst Bodin

Afholdt event

Klaverrecital med Cecilie Holst Bodin

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 sep 2020 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

LYS & MØRKE
Old-school klaverrecital med Cecilie Holst Bodin. Programmet er en rejse fra mørke til lys gennem en af Beethovens mest depressive sonater, videre over Bachs musik der som et naturens soundtrack flyder afsted uafhængigt af mennesket. Aftenen afrundes med et komplekst Chopinværk sjældent spillet på dansk grund.

Program
L. v. Beethoven

Sonate i d-mol op. 31
J. S. Bach

Siciliano i g-mol, fra fløjtesonate i Es-dur arr. W. Kempff
Koral fra Cantate BWV 147, ”Jesu bleibet meine Freude” arr. M. Hesss
Koral-preludium fra Orgelbüchlein ” Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ” arr. F. Busoni
F. Chopin

Polonaise Fantasie i As-dur op. 61

Cecilie Holst Bodin studerer i solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium hos Bella Zapolski. Sideløbende med studierne i Danmark har hun i fire år studeret i Polen ved Karol Szymanowski Academy of Music som er særligt kendt for deres klaveruddannelser samt taget timer hos koncertpianist Eugen Indjic i Paris. Hun har modtaget fondsstøtte fra adskillige legater og er medstifter af Københavns Kultursaloner.

KoncertKirken
Blågårds Plads 6A, 2200 Kbh.
Varighed: 60 min.
Billetpris: 100 Kr.

Lokation

KoncertKirken KoncertKirken, Blågårds Pl., 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .