Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Klimakager og klimasnak

Event aflyst

Klimakager og klimasnak

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

20 sep 2023 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Klimakager og klimasnak

Samtalesalon om at leve grønt og bæredygtigt

Kan klimaet virke som en uoverskuelig og fjern ting ”derude”?

Smag vores bælgfrugtbrownies, snak med andre og gør dig selv til eksperten: hvordan kan du leve grønnere og mere bæredygtigt? Hvad gør du allerede? Del dine erfaringer, frustrationer, tips og håb for naturen, der omringer os.

Samtalesalonen vil være praktisk anlagt, så du får inspiration og tips i muleposen til brug her og nu. Hør friluftsinstruktør og naturterapeut Anders Christoffer Andersen, projektleder hos Naturpark for alle, fortælle om naturkontakt. På salonen vil vi gerne høre din stemme, og lade idéudveksling og inspiration få det sidste ord!

Onsdag 20. september, kl. 15 - 17

Amagerfælledvej 73

2300 København S

Pris 30 kr.

Arrangør

Lokation

A-Huset, Amagerfælledvej 73, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .