Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klods Hans flyver af sted i Østerbrohuset

Afholdt event

Klods Hans flyver af sted i Østerbrohuset

Fra Gratis

Beskrivelse

Kom til filmvisning af “Klods Hans flyver af sted” og efterfølgende workshop i Østerbrohuset.
"Klods Hans flyver afsted" er en moderne fortolkning af den klassiske H C Andersen historie. Med karakterer animerede i stop motion udfolder historien sig i miljøer på Østerbro. En gang hver time kan man melde sig på denne oplevelse, hvor børnene inviteres til både filmvisning og en interaktiv workshop, hvor vi leger med green screen, lyd og tegning. Filmen er sprogløs, og workshoppen er åben for alle børn, som kan deltage på sit eget sprog. På stedet findes kunstnerne Jonna Eve Eriksson og Filip Rahim Hansson til at vejlede deltagerne. Vejledning er på dansk, svensk eller engelsk.

Projektet "Det var en gang... din historie!" er et samarbejde mellem foto/videokunstner og kunstnerisk ledere Jonna Eve Eriksson, billedkunstner Filip Rahim Hansson og lydkunstner Lola Ajima, der sammen udforsker nye kunstneriske metoder for historiefortælling for børn. Det er også et projekt, der er til for at give børn nye værktøj for selv at skabe historier gennem kreative processer. I kernen af projektet står åbenhed og inklusion. "Klods Hans flyver afsted" er projektets første installation og er skabt specifikt til Åben Festival og Østerbrohuset.

Følg projektet på Instagram: onceuponyourstory_

https://instagram.com/onceupon...

Illustration: Filip Rahim Hansson

Foto, animation og klip: Jonna Eve Eriksson

Lyddesign: Lola Ajima

Kunstnerisk ledelse og produktion: Jonna Eve Eriksson

Med støtte fra Fondet for dansk-svensk samarbejde, Østerbrohuset og Åben Festival.

Tak til: in-discourse AB, Christian Randing, Biblioteken i Malmö, ioio-lab/Malmö Universitet, Olle Enqvist

Lokation

Østerbrohuset Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .