KLOR

Rådhusstræde 13, 1466 København
07 okt 2021 kl. 19:30
16 okt 2021 kl. 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Hvad skjuler sig under det glatte vandspejl i bassinet, hvor der tilrettes og synkroniseres efter lige retninger og rene linjer? 

Vi er i sync. Vi er i vatter. Vores perfekte billede af os selv gengiver sig i den blanke overflade. Det er ret pænt, hvis vi selv skal sige det! Lige indtil at en af 'de andre' begynder at pjaske i overfladen, hælde noget i bassinet, svømme en anden retning…

I collageforestillingen KLOR undersøger gruppen 5-6 Løg, hvem der har retten til at bestemme virkeligheden og kontrollere den. Tror vi på vores selvbillede, vil vi ændre på det - og kan vi overhovedet det? Eller er vi fanget i et narrativ, hvor vi ikke kan se noget som helst klart? Måske kan vi det, hvis vi tør svømme med åbne øjne, hovedet under vand, bare en banelængde eller 2 i et kar fyldt med klor.

Bag forestillingen KLOR står 5-6 Løg, der i 2020 nåede finalen i TeaterBattle med en 10-minutters visning af denne forestilling. Her et år efter er forestillingen færdig og klar til premiere.

Skuespillere: Nete Efsen Johansen Madsen, Marie Løchte, Alfred Krøgholt, Malte Rahm, Thorbjørn Neergaard, Mercedes Claro Schelin og Alma-Sofie Tronborg Jensen / Kunstnerisk konsulent: Simon Hebeltoft Hansen / Afvikler: Carl Asmussen / Video: Jo Damsgaard-Sørensen

Teaterhuset er som forening og teater med til at udvikle og sætte rammerne for det københavnske vækstlag! 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke