Klub Funkdown

22 feb 2020 kl. 20:00 - 23 feb 2020 kl. 03:00

Haven, Allegade 11, 2000 Frederiksberg

ENTRE 80 kr. inkl. 1 Funkdown velkomstdrink!!!! (Stormy Gardens)
GRATIS Garderobe.
___

Klubberne kommer og går, men Funkdown består, fordi vi leverer festen med ægte disco, boogie, funk og soul!

I fire år har Funkdown garantet fyldte dansegulve i Malmø og København.

100 pct vinyl og 100 pct. funky bas.

Get down! Party down! Funkdown!

I Malmø har Funkdown fået sommernætterne til at eksplodere under under åben himmel på Far I Hatten og vi har danset de lange vinternætter væk på Grand.

I København vender Funkdown vinyler til Funky Tuesday i Torvehallerne, til euforiske dansegulve på Søhesten og har tidligere spillet på Funky Boat Party, Distortion og det hedengangne Papirøen.

Nu flytter vi dansen til Frederiksberg med hele tre klub-aftener i Haven med den lækre lyd.

Her får du sjældne numre fra undergrunden, som du aldrig har hørt før, men vi tøver heller ikke med at tilte dansegulvet med en klassiker med et twist.

Vores forbilleder er de første diskoteker, som The Loft i New York. Undergrund hvor alle var velkomne uanset hudfarve og seksuaitet og klubber som Fasching i Stockholm og hedengangne Montmartre i København.

Funkdown fejrer musikken, som aldrig blev besejret, men som blot gik under jorden og levede videre.

Funkdown er:

Katrine Ring, dansk DJ'ings first lady, tager sine eksklusive vinyler med fra bl.a. Boogie Night. At nævne alt, hvad Katrine Ring har foretaget sig ville føre for vidt, men lad os bare nøjes med at konstatere, at hun er den eneste danske DJ, som er optaget i Blå Bog.

DJ Soul-Funk aka Sohail. DJ igennem 25 år. Har spillet på store og små klubber, samt rigtigt mange privat-fester i København og Århus.

Jakob Elkjær er berygtet for sine shows med soul, funk, disco, jazz og afrobeat som resident dj på Far i Hatten, Bastard, Metro og Grand samt Funky Tuesday og Søhesten.

Martin Tjek er kendt fra sine dj-sæt overalt på Nørrebro, Funky Tuesday i Torvehallerne, privatfester samt som indpisker til Copenhagen Marathon.

Frygtelig meget bas! Og vildt meget horn! 100 pct. vinyl! Så bare kom.