spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klub Geyser: John Garrison / Det Kønne Kartel / Esben Amdisen / Anders Vinther & Androiderne

Afholdt event

Klub Geyser: John Garrison / Det Kønne Kartel / Esben Amdisen / Anders Vinther & Androiderne

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

26 aug 2021 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

John Garrison 

Engelske John Garrisons nye album: Extinguisher udkom i vinteren 2020 akkompagneret af visuelle billeder produceret af cool, nordic noir talenter. “Extinguisher opstod fra en følelse af, at vi er ude af kontrol. Utallige skovbrande bryder ud verden over. Og der er for mange til at ét individ kan håndtere dem. Hvis alle tog et personligt ansvar, kunne vi i princippet slukke verdens brande. Men det er lettere at bebrejde andre end selv at tage ansvar.  Garrison er påvirket af en bred vifte af kunstnere fx Scott Walker, Talk Talk, Beck, Radiohead, The The og The 1975.

Det Kønne Kartel

Det Kønne Kartel har siden 2013 beriget den dansksprogede musikscene med deres vidunderlige folk ballader og charmerende country/pop hits om 12-tals piger og mandebands. Man må både grine, græde og kæmpe lidt med de krummede tæer, når man møder bandet og deres tankevækkende tekster på fx festivaller, ved konferencer og koncerter på folkemødet, 1. maj og 8. marts. De hårdtslående tekster pakkes lækkert ind i bløde vokaler, velspillet musik og leveres med en underspillet ironi, som gør det svært ikke bare at overgive sig og synge med på, at “det er synd for far” og at "vi troede, du var en af drengene, men så’ du bare vildt anstrengende”.

Esben Amdisen

Esben er inspireret af klassisk sangskrivning fra USA, Sverige og Danmark, hvor narrativet går hånd i hånd med den gode melodi. En slags moderne dansksproget visesang. Live opføres sangene med guitarist Steffen Buhl Larsen, i en intim duoopsætning, der søger at præsentere gamle – og nye – sange i en mere vedkommende indpakning. 

Anders Vinther & Androiderne

Et mørkt og uslebent musikalsk rum. Tandhjul, støj og skarpe kanter. Obskure eliksirer og djævelske eksperimenter. Dét er opskriften på Anders Vinthers dansksprogede univers. Anders Vinther er en ung sangskriver, der skriver legende konceptuel rockmusik. Han bevæger sig musikalsk i et fordansket Sci-Fi-univers, og bruger musikken til at undersøge koncepter som tidsrejser, cyborgs og menneskets forhold til teknologi. Projektets mission er at skabe moderne konceptbåren musik, der på forskellig vis kan udfordre både lytter, musiker og traditionen, og pege rocken i en retning, hvor den fortsat kan være nyskabende og relevant.



Klub Geyser er en sangskriverscene som arrangerer månedlige koncerter i Kulturhuset Islands Brygge.

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .