Klub Geyser: Julieta Rod (AR) / Søren Manscher / Tickle and the Way Ways (US/DK)

Islands Brygge 18, 2300 København
20 maj 2021 kl. 20:00 - 23:00

Julieta Rod (AR)

Julieta Rod er en argentinsk sangskriver, som sammen med en række andre musikere har været instrumental i at fremelske en scene i Córdoba, i hendes hjemland Argentina, hvor musik og performance møder hinanden gennem samarbejder med lokale kunstnere. I 2017 indspillede og udsendte Rod sit første soloalbum ’Ensayo Sobra El Cráter’ ('Essay om krateret'). I hendes akustiske indiefolkunivers slås en intim stemning an i sangene, hvor stemmer lægger sig lag-på-lag oveni hinanden til en dragende effekt.


Søren Manscher

Søren Manscher’s sange er en sanselig hengivelse til hverdagens finuligheder; stilheden efter en forkert bemærkning, de forbudte venindefantasier og en undren over, hvorfor ens naboer aldrig har sex. I 2019 udkom albummet, "Det er balancerne der holder sammen på det", som Søren turnerede med som support for Søren Huss. Singlen, "Jeg ser lagener blafre i vinden", har roteret på P4 og fået ros af Politiken. Stilmæssigt læner Søren sig mod Karl Ove Knausgaard, Allan Olsen og Sun Kil Moon.


Tickle and the Way Ways (US/DK)

Minimal, guttural (og sjov!) bluesy-soul, direkte fra vores hjerter til dit. Powerhouse duo, Lisa Chodorkoff (vocal) og Sune Grip (guitar) giver sikkert en fed oplevelse.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke