Klub Soja: Ida Wenøe & The Silver Cords + Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement

25 sep 2020 kl. 20:30 - 23:00

Billetter DKK 60,00

Deltag med venner

Ida Wenøe

Med sit andet soloalbum ”The Things We Don´t Know Yet” har den danske folk noir kunstner Ida Wenøe skabt en samling sange, som fra et dybt personligt udgangspunkt udforsker kærlighedens væsen. Det er en modnet sangskriver, der har skrevet disse ni nye sange. Ida indspillede grundsporene til sangene selv i en hytte i Sverige, på sit gamle kvistværelse i Berlin og i et lille kolonihavehus i udkanten af København. Derefter tog hun i efteråret 2018 kontakt til sin gode ven - produceren Esben Svane. Sammen har de skabt det helt særlige univers med vævende, overjordiske korstemmer, æteriske blokfløjter, 50´er inspirerede elektriske guitarer, underspillede trommer og små skæve lydeffekter, som giver pladen et helt særligt skær og trækker inspiration fra så forskellige steder som Neil Young, Sufjan Stevens og Twin Peaks.

“Ida Wenøe spiller klassisk folk med en vibe af blød 50’er rock. Hendes lyd er varm og opløftende, med stor kærlighed til det rå og upolerede. Hun er en sanger og sangskriver med lysende øjne, ærefrygt for Leonard Cohens legendariske sangtekster, og hun finder stor inspiration i filmskaberen David Lynches mørke film noir-univers i kultserien Twin Peaks.” (Denni Ian, Fine Spind, 3. oktober 2019)

Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement
Jeppe Zeeberg er en af den danske musikscenes mest originale og egenrådige pianister/komponister. Han er aktiv i utallige sammenhænge, både som bandleder og som del af kultbandet Horse Orchestra.
Zeebergs nye projekt The Absolute Pinnacle of Human Achievement er en kvartet, som består af en lille samling af Københavns friskeste (både modsat umodne og trætte) musikere indenfor det abstrakte felt. Bandet udgav i august 2019 det forrygende album 'Universal Disappointment’, som er en slags eksperimenterende, funky post-postmodernistisk punkjazz-hybrid med rock'n'roll-attitude og et glimt i øjet. Med andre ord: atonal pling-plong-musik.

https://youtu.be/cXZe0BKWAbM
https://www.youtube.com/watch?v=CRPGjCTxz4A


Netværk