spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Klub Soja: PAK / Nausia

Afholdt event

Klub Soja: PAK / Nausia

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

03 mar 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

PAK

Det unge rockband PAK bestående af Loui Henderson, Bertram Jensen, Bror Ferslev og Daniel Odby, mødte hinanden på efterskole i 2019 og forsatte med at spille med det mål, at skrive og skabe sit eget materiale og sin egen identitet.

Siden har de skrevet og komponeret deres egen musik og på trods af deres begrænsede mængde udgivne materiale, så formår PAK at spænde bredt over flere genre og stemninger. Deres unge, rå og energiske lyd leverer fængende og dansable sange, men giver samtidig plads til det bløde og følsomme udtryk. Med inspirationer fra både 60, 70’ernes og 90’ernes rockmusik, er PAK et friskt pust i nutidens musik.

”Vores formål er at se hvor langt vi kan komme med vores musik. Den ultimative drøm er selvfølgelig at ramme folk med musikken, leve af musikken og skabe et navn som folk kommer til at huske.” – PAK

Deres velkonstruerede tekster og spændende lyd leder tankerne hen mod Kim Larsen og Povl Dissings tekstunivers, hvor melodierne drager paralleller til store internationale navne som Paul McCartney og Jeff Buckley. PAK’s musikalske univers er som bandet selv beskriver det, inspireret af bl.a. Gasolin, Velvet Underground, Led Zeppelin og The Strokes, hvor teksterne udspringer fra og centrerer sig omkring tankerne, oplevelserne og episoderne der bider mærke i sig hos forsanger og tekstforfatter Loui Henderson, som fortæller:

”Jeg dyrker rigtigt meget deres værker og deres intelligente måde at skrive musik på, og prøver på egen vis at skabe mit helt eget, ud fra de inspirationskilder som jeg, og vi har.

PAK har allerede spillet en god håndfuld mindre jobs rundt omkring i landet og om liveudtrykket udtaler bandet:

”Koncerterne betyder alt for os. En ting er at lægge musik ud på diverse medier, men at stå på scenen og mærke publikums fede energi sprede sig og påvirke musikken på de bedste måder, er den vildeste følelse i verden. Vi lever på scenen! Folk skal forvente det sygeste show med både energisk, følsom, rå og rørende stemning og energi. Vi kommer både til at være helt oppe og helt nede. Alle er velkomne og alle kan være med!”


Nausia 

Nausia har i en årrække været et af den danske musikundergrunds mest nysgerrige og eventyrlystne projekter. Den unge kvintet udgør deres egen niche på scenen med deres unikke kombination af bl.a. free-jazz og kraut/progrock sammensat i smukt forhold med melodisk repetition og spirituelle udbrud.


Nausia har for deres koncerter både høstet roser fra ind- og udland. Efter deres koncert på årets Copenhagen Jazz Festival storroste Politiken dem og kvitterede med fem hjerter. Her skrev de bl.a. "Dobbeltkoncerten med de to danske bands Nausia og Smag På Dig Selv er en af den slags begivenheder, vi kommer til at tale om i mange år". Den legendariske Rolling Stone-skribent David Fricke udtalte efter bandets koncert på SPOT Festival 2022 "It’s hard to beat this one." Og efter deres koncert på Frigjort Festival 2022, skrev magasinet Undertoner: "Nausia formår virkelig at trække dig ud af din egen krop til et sted, hvor der kun er nu. (...) Er du til spirituel jazz, så er Nausia absolut et af de mest spændende navne, du kan finde inden for landets grænser. Med en fed streg under spirituel."

Lokation

kulturhuset islands brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .