Spring til hovedindhold

Klub Vollmer kokkeskole - kun for medlemmer

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage

Klub Vollmer kokkeskole - kun for medlemmer

Fra DKK 2.295,00

Sted

Dato

14 sep 2024 kl. 16:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kokkeskole på Bornholm

Kom med til en særlig aften sammen med andre Klub Vollmer-medlemmer.  


Som medlem af klubben har du nu muligheden for at deltage på en særlig kokkeskole for Klub Vollmer-medlemmer. 

Normalt er mine kokkeskoler for selskaber på 8-12 personer, men der har været efterspørgsel for muligheden for at deltage som enkeltpersoner. 

Derfor - og fordi at jeg selv synes, at det ville være virkelig hyggeligt med en kokkeskole sammen med en flok af klubbens medlemmer - er der nu denne unikke mulighed :) Du får selvfølgelig klub-rabat ligesom i Klub Vollmer Shop. 


Om aftenen
Vi mødes i huset til et glas kold hvidvin og snacks. Jeg fortæller lidt om huset og om dagens menu. Vi gennemgår hver enkelt ret, og jeg deler gruppen op i 3 mindre grupper. Én gruppe laver forret, en anden gruppe hovedret og den sidste gruppe står for desserten.

Hvis der bliver stillet gode spørgsmål undervejs, så slår jeg lige på glasset, og demonstrerer i plenum. 

Alt imens vi laver mad sammen, er der fri adgang til både snacks og vin. Det skal jo være lidt hyggeligt.

Forretsholdet anretter forrretten og forkæler de andre. Så er det næste holds tur osv. 

Jeg gør meget ud af at vise, hvor meget man egentlig kan gøre klar, inden ens gæster kommer. Det er irriterende at bruge sin tid i køkkenet, imens gæsterne sidder ved bordet. På samme tid vil man jo gerne imponere lidt..

Jeg sammensætter en vinmenu, der passer til maden, og aftenen slutter med lidt kaffe. 

Det er altid virkelig hyggeligt, og jeg håber, at vi ses :)

Bedste hilsner Jesper


Pris
Medlemsprisen for denne særlige kokkeskole inkl. snacks, vin under madlavningen, en 3-retters menu, vinmenu og kaffe er kr. 2.295,- inkl. billetgebyr (normalpris kr. 2.500,-). 


Vigtig info
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes. 
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Transport og logi afholder og planlægger I selv, som det passer jer bedst.
- Arrangementet er kun for medlemmer af Klub Vollmer. Derfor skal du angive din personlige rabatkode ved køb af billet/billetter. Se hvor du finder din kode i punkt 5 i klubbens FAQ - klik her

Arrangør


Lokation

Huset RÅ, Strandvejen 38A, 3770 Allinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori