spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klubien & Dans’orkestret Releasekoncert

Afholdt event

Klubien & Dans’orkestret Releasekoncert

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 19:00 - 26 nov 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

KONCERT & RELEASEFEST med Klubien & Dans'orkestret på H15 Scene (info om venue se mere på: H15 SCENE)

Doors kl. 19:00

Koncert kl. 20:00

DJ & fest til kl. 01:00

Efter koncerten: Mingeling & Signering (mulighed for at erhverve nummererede vinyler og autografer)

Hvis du vil spise mad på H15 så husk Book bord på H15's egen hjemmeside.

Klubien har i år været i studiet og indspille et helt nyt album, WONDERLAND, der udkommer 17. november. Vi fejrer albummet med en koncert og releasefest.

For snart 40 år siden dannede sangeren Jørgen Klubien bandet Danseorkestret sammen med Jacob Andersen og Rasmus Kærså, og hittede stort med singlerne ”Regndans” og ”Kom Tilbage Nu”. Debutalbummet solgte tæt på de 100.000 eksemplarer, og bandet var et af de hotteste acts i sommeren 1986. Det følgende årti fulgte en række udgivelser og turnéer, og de har turneret fast hver sommer lige siden selv om Klubien har været fast bosiddende i USA siden 1983. Efter Jacob Andersen gik bort fortsætter Klubien med ånden fra Danseorkestret, og koncerter med et hold nye musikere : Hannibal Gustaffson – guitar, Lars Danielsson – Bas, Johannes Buhl Andresen – keys, Jon Grundtvig – trommer og Yohanier Ramon – percussion.

Mere om album, koncerter m.v. se KLUBIEN OFFICIAL FACEBOOK

Lokation

H15 Scene, Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .