spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

KMD Cup (Udsolgt)

Afholdt event

KMD Cup (Udsolgt)

Fra Gratis

Sted

Dato

12 jan 2018 kl. 19:00 - 22:30

Beskrivelse

NYT INDENDØRSSTÆVNE SKYDER FODBOLDÅRET 2018 IND

Brøndby IF, AGF, OB og AaB er med Viasat gået sammen om at udvikle et indendørsstævne-koncept, som over de næste fire år på skift skal besøge Brøndby, Aarhus, Odense og Ålborg. Det første stævne finder sted fredag den 12. januar 2018 i Brøndby Hallen, hvor Danmarks største it-virksomhed, KMD, vil være hovedsponsor. Indendørsstævnet i Brøndby Hallen er navngivet KMD Cup og bliver vist live på TV3+.

De fire traditionsrige Alka Superliga-klubber får i Brøndby Hallen selskab af Frem og Næstved fra 2. division, når der 12. januar skal kæmpes om pokalen i KMD Cups herrerække. Alle hold i KMD Cup har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, så der er lagt op til et brag af en fodboldaften for de 4.300 tilskuere, der er plads til i Brøndby Hallen.

Det er dog ikke kun på herresiden, at Brøndby er repræsenteret. Der vil også være en trekantsturnering for tre kvindehold, hvor Brøndbyernes IF skal op imod Fortuna Hjørring og et EM13 hold bestående af tidligere landsholdsspillere. Og som et ekstra krydderi, vil der til stævnet også blive spillet en showkamp, hvor udvalgte EM92 stjerner og Brøndby-koryfæer skal dyste mod et hold bestående af politikere og kendte danskere.

Du kan læse meget mere om KMD Cup på www.brondby.com.

Billetinfo:

Der vil til stævnet være allokeret bestemte sektioner, til de deltagende holds fans. Nedenfor kan du se hvilken sektion dit holds fans, holder til i.

Kørestolsplads: D

Neutrale fans: A, D, F, H, J, T og X.

Brøndby-fans: K, K2, M, N, P, Q, S, U og U2.

AaB-fans: V.

AGF-fans: G.

OB-fans: E.

Frem-fans: Y og Z

Næstved-fans: Æ


Ekstra pladser:

De fleste sektioner er nu udsolgt. Der er dog blevet frigivet nogle sæder i et par sektioner. Disse pladser kan findes via dette event: https://billetto.dk/e/kmd-cup-2018-ekstra-pladser-...


Ved spørgsmål rettes henvendelse til billetter@brondby.com


Arrangør

Lokation

Brøndby hallen - GA areas Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .