Knit-along: Strik en Stine-sweater med Vaskavullaknit

01 nov 2019 kl. 10:00 - 12:00

Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København

KOM TIL KNIT-ALONG MED VASKAVULLAKNIT OG NESPRESSO
Strik med når Vaskavullaknit laver knit-a-long for sine følgere i Nespressos pop-in café på Ofelia Plads.

Knit-a-longs er blevet populære på Instagram, hvor følgerne kan strikke med på strikke-eksperternes projekter og dele deres fremgang med hinanden. Nu rykker knit-alongs ud i den virkelige verden, når danske strikke-entusiaster mødes til en hyggelig formiddag med kaffe, kage og masser af garn.

Vaskavullaknits Stines sweater er efterårssweateren, hvor komfort og look mødes - de smukke snoninger danner et usædvanligt mønster, som de fleste falder for med det samme. For dig, der holder af at strikke snoninger, er der rig mulighed for at få stillet snoningstrangen, og for dig der er usikker på snoningsteknikken, så lærer du hurtigt at forstå mønsteret, der er mere logisk, end det ser ud

Ingen strikning uden en god kop kaffe, og Nespresso sørger for et udvalg af deres nye nordiske limited edition-kaffevarianter og kager fra Leckerbaer. Bemærk at du selv skal medbringe dit projekt, pinde og garn til arrangementet.

Det koster 95 kroner at deltage, og alle deltagere får en goodiebag med hjem. Pengene går til PurProject, der arbejder for at bevare og gendanne økosystemer i hele verden.

Om Vaskavullaknit
Vaskavullaknits eller Thea Rytters store mission er at få alle til at strikke. Og det gør hun med sit nordisk inspirerede univers, hvor der er legesyge bluser til de yngste og elegante designs til kvinder. Mød Thea og strik med til Nespressos knit-along på Ofelias Plads i uge 44.

Se alle de spændende arrangementer i Nespressos pop-in på Ofelia Plads