KØBENHARDCORE

eventet sluttede

KØBENHARDCORE

Billetter fra DKK 70,00

Sted

Dato

04 jan 2019 kl. 23:59 - 05 jan 2019 kl. 05:00

Beskrivelse

Københardcore gentager techno-succeserne i Pumpehuset fra 2018 ved at lave endnu en fest - lige efter nytår.  Festerne i 2018 bød på en vanvittig bred vifte af musik og en sjældent set mangfoldighed blandt gæsterne. Derfor inviterer Københardcore og Pumpehuset alle til at deltage i endnu en løssluppen technofest fyldt med kærlighed og intensiv musik.

Af samme grund skal du ikke stresse over hvad du skal lave nytårsaften 2018/2019. Den 4. januar 2019 er nemlig datoen, hvor vi på ny har din ryg i forhold til at få den bedste start på året!

Vi glæder os allerede til at se jer igen til den mest Hardcore nytårskur i København.

Festens line-up bliver offentliggjort løbende på Københardcores Facebook-side

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .