spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

København: Talk, trends og tendenser – fremtidens kulturbyggeri

Afholdt event

København: Talk, trends og tendenser – fremtidens kulturbyggeri

Fra Gratis

Sted

Dato

29 sep 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Kulturbyggerier skal ikke være ens landet over. Så hvordan kan bygningen indgå i samspil med stedet? Hvordan får de stedbundne kvaliteter tænkt med? Og hvordan ser fremtidens kulturbyggeri ud? Kom med når Lokale og Anlægsfonden, Seismonaut og Arkitektforeningen inviterer indenfor til lancering af ny analyse om fremtidens kulturbyggeri.

Fremtidens kulturbyggeri er aktive mødesteder


Der var engang, hvor kulturbyggeri var nstore pragtbyggerier forbeholdt fine folk, der passivt så en teaterforestilling eller en ballet, mens de sad på plysbeklædte stole. Sådan er det ikke længere. For i dag er kultur ikke forbeholdt de få, men dyrkes og indtages af alle samfundslag. Det stiller nye krav til, hvordan kulturbyggeriet tænkes. Men hvordan skal det ske? Kom med når Lokale og Anlægsfonden, Seismonaut og Arkitektforeningen inviterer indenfor til lancering af ny analyse om fremtidens kulturbyggeri.

Alene gennem de seneste 10 år har byggeriet af kulturfaciliteter udviklet sig voldsomt, og ofte skal byggeriet i dag kunne rumme mange forskellige slags aktiviteter og vidt forskellige målgrupper. Det betyder, at kulturbyggeri rundt i Danmark findes i et utal af varianter, men hvad kendetegner egentlig det, der fungerer bedst? Og hvordan ser fremtidens kulturbyggeri ud? Det har Seismonaut undersøgt for Lokale og Anlægsfonden.

Ny analyse stiller skarpt på nytænkende kulturbyggeri
Kom med torsdag den 29. september, når Lokale og Anlægsfonden, Seismonaut og Arkitektforeningen inviterer indenfor til lancering af ny analyse og en talk om fremtidens kulturbyggerier.

Vi dykker ned i de trends og tendenser, som præger nutidens nytænkende kulturbyggeri. Kulturbyggerier, som ikke blot er til passiv beskuelse – men er inddragende, inkluderende arkitektur, som skaber nye, aktive mødesteder med kulturen og stedet som omdrejningspunkt. Og kulturbyggerier skal ikke være ens landet over. Så hvordan kan bygningen indgå i samspil med stedet? Og hvordan vi får de stedbundne kvaliteter tænkt med fra starten?

Program


Kl. 15.45: Dørene åbner
Kl. 16.00: Velkomst ved Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen
Hvorfor skal vi gentænke kulturbyggeriet?
En samtale ved arkitekt MAA Anna Hassel, Lokale og Anlægsfonden, og Lars Autrup, Arkitektforeningen
Hvordan bliver fremtidens kulturbyggerier?
Introduktion til ny analyse ved Line Bjerregaard Jessen, Director i Seismonaut og samtale ved arkitekt MAA Charlotte Schmidt, Transform, og arkitekt MAA Rosa Lund, STED – by og landskab.
Netværk, forplejning og tak for i dag.
Arrangementet slutter kl. 17.30.

Lokation

Arkitektforeningen Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .