København Vintage 2018

eventet sluttede

København Vintage 2018

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 apr 2018 kl. 11:00 - 17:00

Beskrivelse

København Vintage 2018

København Vintage er landets eneste messe med originalt vintagetøj og -tilbehør samt enkelte udvalgte stande med vintageinteriør og -møbler. Messen består af nogle af Danmarks og Sveriges bedste vintagebutikker samt private samlere, i alt 40 stande med det bedste, man kan finde inden for kategorien.

Dagens program:

‘Think Pink!’ vintagemodeshow af Pauli Tvilling fra FN92 (kl. 13 på scenen i Store VEGA)

Miss Mia Hulahop-show (kl. 12 og 15 på scenen i Lille VEGA)


Bliver du frokost- eller lækkersulten, er der mulighed for at købe lækre tærter hos The American Pie Company som rykker ind i VEGA i anledningen af dagen – og tørsten kan slukkes i en af de mange barer i huset.

Kommer du efter kl. 15 kan du købe billet i døren til 40,-

Børn under 12 kommer gratis ind.


Læs meget mere om København Vintage på vintagesocial.dk.

*** Husk! ***

Alle store tasker samt overtøj skal afleveres i VEGAs garderobe mod betaling.

Mad og drikke må ikke medbringes.

Billetten refunderes ikke ved evt. afbud.

Barnevogne kan desværre ikke medbringes i VEGA, men stilles udenfor.

Lokation

VEGA - Musikkens hus VEGA - Musikkens hus, Enghavevej 40, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .