KØBENHAVNERFESTEN

eventet sluttede

KØBENHAVNERFESTEN

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

05 okt 2019 kl. 13:00 - 22:00

Beskrivelse

Sundby Væksthus brager derudaf med live koncerter og DJ, E-sport og stand-up, limousinekørsel og tombola, når den røde løber rulles ud til Københavnerfesten lørdag 5. oktober. Allerede nu kan du sikre dig adgang til årets allermest fantastiske og superfestlige aften!

Dette efterår er der lagt op til et skrud af et party, når CSBB Captum, SUKA og Venner af Captum inviterer til årets fest for borgere med handicap.

Standupkomiker Christian Fuhlendorff tager temperaturen på perfekthedskulturen og debatterer, hvornår man egentlig er perfekt nok.

X Factor’s ghetto darlings Maria og Bea giver den hele armen og rapper løs på scenen, mens Benjamin, der var storfavorit til at vinde TV2’s storstilede musikshow, hiver spaden op af kufferten og brillerer med sine skills inden for både sang og guitarspil.

I år breder vi konceptet ud, og gamere vil kunne gå head to head med den nordiske mester i eSport; Daniel ”Dingo” Kristensen, når SUKA lægger op til debat om livet som professionel gamer.

Prøv kræfter med både Fifa-spil og test VR-briller i den lækre lounge med egen bar.

Makeupartister fra Art of Style and Makeup er bevæbnet med neglelak i alle regnbuens farver, og mascarabørsterne er spidsede. En lyserøde limousine står klar til trille ud i byen, og både The Mumes og Lavuk Entertainment fylder gulvene med sprøde toner til dansemus klar på en svingom.

Billetter til Københavnerfesten koster 200 kr i forsalg og inkluderer en trekantssandwich og en sodavand. Ledsagere er gratis og får et måltid mad og en sodavand.

I 2018 festede mere end 500 gæster, ledsagere og frivillige. Vi glæder os til at sprænge rammerne i år!

Vi ses i Sundby Væksthus, Fussingsvej 17, 2300 København S. lørdag 5. oktober kl.13.00-22.00

Følg med på Facebook, hvor vi løbende deler nyheder om festen: https://www.facebook.com/events/312731662690492/

Har du spørgsmål til billetkøb eller festen i det hele taget, så tøv ikke med at skrive til os på csbb-akademiet@sof.kk.dk

Lokation

Fussingsvej 21, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .