Københavnermiddag x Jubilæum

31 maj 2018 kl. 17:30 - 19:30

Litauens Plads, Litauens Pl., 1662 København

DISTORTIONS KØBENHAVNERMIDDAG x JUBILÆUMS EDITION

Københavnermiddag markerer i år fejringen af Distortions 20-års jubilæum. Om du har været med fra start eller er nytilkommen, er der plads ved langbordet og du inviteres til spisning i de hyggelige omgivelser på Litauens Plads.

JUBILÆUM PÅ MENUEN
Til at levere menuen, har vi valgt at alliere os med Madkastellet, der er kendt for at levere prisvindende madkoncepter med kant. Madkastellet formår at lege på kanten af traditionerne og kredser om det gedigne håndværk, bæredygtighed og lokale råvarer. I år har Madkastellet bl.a. været kulinarisk leverandør til den prestigefulde spiseguide Michelin. Vi føler os i trygge hænder og I kan roligt læne jer tilbage og nyde middagen, bestående af:

FORRET x Forstyrrelse i hverdagen:
Røget torskerogn med hvide danske asparges og klassisk vinaigrette af økologiske æg, kapers og persille.

HOVEDRET x Orkestreret kaos:
Svineskank letrøget over trækul, glaseret med orientalsk char siu og chimichurri, vendt i blå kornblomster og aromatiske urter x Nye danske kartofler med grøn emulsion af forårsløg og blue cheese, vilde urter og radiser x Hjertesalat med edamamebønner vendt i mormordressing.

DESSERT x Rabalder i gaden:
Rabarbertrifli med hvid chokoladecreme, rabarber pocheret i hybenrose, tørret skovmærke og knas.
Desserten kan tages med videre ud i gaderne, hvor festen fortsætter.


Til middagen vil det være muligt at købe et særligt udvalg af vin og champagne fra Det Franske Vinkort. Vi er blevet lovet, at når I først har smagt deres gyldne dråber og boblende perler, tørster man efter mere. Og når det er tilfældet, kan I finde Det Franske Vinkort her: www.detfranskevinkort.dk.

PROGRAM
16:30 - Baren er åben. Så kom og hyg!
17:30-19:30 - Middagen vil blive serveret.
19.30-21.00 - Baren er stadig åben. Så bliv og hyg noget mere.

TIL INFO
Til middagen, kan der ikke tages hensyn til allergier eller andre individuelle kosthensyn.
Med i billetten til Københavnermiddag, gives der adgang til Beboerfesten på Litauens Plads, hvor man ellers skal have gadearmbånd.
Det vil ikke være muligt at medbringe egne drikkevarer, men vi har sørget for en bar med lækkerier til særpriser. Det vil også være muligt at købe drikkevarer i Distortions øvrige barer.

Billet

Salg lukket