Københavns Hornfiskecup 2015

09 maj 2015 kl. 10:00 - 14:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Hornfiskene har indtaget Sundet. Hadet og elsket af mange er de grønbenede dyr et kærkomment tegn på sommerfiskeri iført solbriller og shorts.

Sluseholmens horn kan være drilske og kræsne, men fællesnævneren er at de kan fanges af alle. Barn som voksen, spinnefisker, fluefisker eller medefiskeri. Med silkesnor, sildestykker, rejer m.m. Alle er velkomne og deltagelse er gratis. Af hensyn til bassinets størrelse har vi sat en begrænsning på 50 deltagere. Hver voksen kan (på eget ansvar) medbringe et barn under 10 år på samme billet. Mindre børn skal være iført redningsvestog konstant være under opsyn af en voksen.

Der er flotte præmier fra www.stubs-fiskeudstyr.dk

1. Præmie - super fedt fiskesæt med R.T. Tyran og Shimano Sienna hjul

2. Præmie - Shimano Sienna hjul

3. Præmie - Fed Savage Gear T-shirt

Arrangør og dommer er Charlotte fra Sundfiskergruppen. Charlotte genkender du på det sorte flag.

Vi mødes på cykelbroen kl 09.45 og fremvis printet billet eller på din mobil. Deltagelse er gratis

Der er indvejning kl. 14.00 præcis. Placering afgøres af tungeste hornfisk urenset. Ved uafgjort er det vægten af næststørste hornfisk osv. (præmierne sendes efterfølgende direkte fra Stubs til din adresse)

Alle deltagere forpligter sig til at udvise hensyn til anlæggets øvrige brugere. Være hjælpsomme overfor de øvrige deltagere og man rydder naturligvis op efter sig selv. Der må kun fiskes med én stang ad gangen. Ved spinnefiskeri må der være monteret 1 trekrog eller silkesnor. Ved medefiskeri må der være monteret 1 enkeltkrog eller 1 trekrog.

Deltagerne opfordres til ikke at fange flere fisk end man ønsker at hjemtage. (Usportslig optræden, rykfiskeri og fiskeri med flere krogsæt medfører diskvalifikation)

Vær opmærksom på stedets parkeringsregler.


eventet sluttede

Københavns Hornfiskecup 2015

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke