spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Københavns Musikskoles Symfoniorkester / Forårskoncert

Afholdt event

Københavns Musikskoles Symfoniorkester / Forårskoncert

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

28 mar 2023 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Københavns Musikskoles Symfoniorkester begyndte som et lille kammerorkester i 2016 og består i dag af ca. 40 elever i alderen 12-24 år. Orkesteret har trods dets unge alder allerede været på flere udenlandsrejser og har spillet i både Tivoli, Musikhuset Århus og til Kulturnatten i Musikhuset København i 2021. Musikhuset har inviteret orkestret til at spille denne forårskoncert med sopran Elisabeth Hanke som solist.

Elisabeth Hanke bevæger sig med sin udtryksfulde stemme hjemmevant i flere genrer. Hun har gennem en årrækkesunget i operaer, musikforestillinger og til koncerter i ind- og udland og indspillet flere cd’er, bl.a. den anmelderroste TRUST med Niels Borksand og Ruse Philharmonic Orchestra.


Medvirkende

Københavns Musikskoles Symfoniorkester

Dirigent: Karen Wetke

Solist: Elisabeth Hanke, sopran


Program

2. sats af Beethovens 7. symfoni

Spring og Mazurka fra Etude

Et værk af Shostakovich

Moderens sang fra Elverskud

Den blå Anemone

Carl Nielsen: Tit er jeg glad

What a wonderfuld world


Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .