Københavns Oktoberfest 2023

Københavns Oktoberfest 2023

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

16 sep 2023 kl. 14:00 - 23:59

Beskrivelse

Oktoberfest er en gammel tradition, der startede i Muenchen for 200 år siden. Det hele startede med et kongeligt bryllup 1810. Når du kommer til teltet, vil du have fornemmelsen af, at være i Muenchen. Blå og hvide farver præger teltet og vores betjeninger bærer Dirndl og Lederhosen.

Teltet er fyldt med langborde, vi serverer dejlige 1 liters tysk øl, der ekstra er brygget til Københavns Oktoberfest, og det er sikkert du ikke sidder længe, inden du har lyst til at synge med og måske stå på bænkene, det er ægte Oktoberfest – syng med og bare hyg dig – et motto der garanterer en herlig aften. Vores øl er brygget efter det tyske Reinheitsgebot og har 5.0% vol. – Oktoberfest øl du vil elske.

Entréen er bare kr. 50, men hvis du vil sidde foran eller sammen med dine venner er det en god idé, at reservere plads gennem vores øl og madtilbud. Oktoberfest billetten til kr. 475 indeholder: snacks, pladsreservering, 2 liter øl eller 1 flaske rød/hvidvin, Tysk Bratwurst og dessert overraskelse (tilpasset ølfesten) maden henter du selv når du har lyst til at spise. Vil du måske hellere VIP pakken til kr. 650 er der servering på.

2009 åbnede den første Oktoberfest i København og vi er nu blevet Danmarks største og sjoveste Oktoberfest. Der er rigtigt mange som kommer i tyroler tøj, så det giver ekstra stemning. Vi har i år åbnet en lille webshop og der kommer en shop i teltet med tøj til rimelige priser, så har lysten også ramt dig kig forbi på linket øverst i toppen af siden.

Derudover tilbyder vi muligheden, for at leje tøjet for en aften direkte i teltet (både Lederhosen og Dirndl), det koster kun kr. 300 for en aften, derudover betaler du kr. 300 (Dirndl kr. 100) i depositum, du får selvfølgelig depositummet igen når du afleverer tøjet. Skulle du ønske at beholde det er det også fint og det går lige op. Tøjet lejes i vores shop og dine klæder kan du deponere gratis i vores garderobe.

Dirndl størrelser: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58

Lederhosen størrelser: 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72

Vi gør opmærksom på

 • Deltagelse på eget ansvar, en ølfest kan medfører risiko.
 • Efter køb kan man ikke returnere billetter og får ikke penge igen.
 • Reserver bord og vær sikker på en plads.
 • Kontroller venligst billetten for arrangement, dato og tidspunkt.
 • Billetter erstattes ikke ved bortkomst.
 • Afbestilling er ikke mulig.
 • Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning, med forbehold for force majeure og terror.
 • Det er ikke tilladt, at ikke tilladt at tage mad og drikke med.
 • Tasker: Vi kigger i alle tasker bare for en god ordens skyld.
 • Garderobe: Mod gebyr på kr. 20. men generelt tag ikke værdigenstande med i teltet. Vi hæfter ikke for eventuelle bortkomster eller glemte ting.
 • Garderobe på eget ansvar
 • Moms udgør 20 % af det samlede beløb.
 • Der udskænkes ikke alkohol til personer under 18 år, vi kan i tvivl bede om legitimation.
 • Deltagelse i Oktoberfesten er under eget ansvar.
 • Dyr må ikke medtages i teltet.
 • Glas må ikke fjernes fra teltet, 1 liter glas kan købes i souvenierbutikken.
 • Ingen rygmærker i teltet.
 • Drik kun så meget du kan tåle!!

Københavns Oktoberfest tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Ret til ændringer forbeholdes.

Arrangør

Praktisk Info

Oktoberfesten i København bliver holdt på Femøren, Amager Strand i et 2650 m2 stort telt. Entré kun 50 kr. Mad og drikke kan købes og du må ikke medbringe noget selv. Vi anbefaler du kommer med metroen, for efter en dejlig kold 1 liters øl kan bilen ikke bruges længere.

Til firmaer:

Hold jeres sommerfest eller firmafest hos os, det bliver en uforglemmelig fest og helt sikkert er alle kollegaerne oppe på bænkene – det er bare sjovt!
Firma tilbud

Pladserne:

Bookede pladser har i hele dagen/aftenen. Sektion A og B her er pladserne reserveret max. 1,5 time efter åbning (bare 1 fra gruppe skulle gerne være der inden), sektion C holdes 4 timer og for VIP pladser kan fremmøde finde sted helt op til 2 1/2 timer efter åbningen. Når I kommer til teltet får I udleveret øl- og madbilletter til forbrug.

Garderobe:

Koster kun kr. 20 så det er virkeligt til at anbefale, men tag generelt ikke værdigenstande med i teltet, da vi ikke kan garantere noget ved så mange mennesker. Garderoben er på eget ansvar og skal afhentes ved lukning af festen. Vi hæfter ikke for tab eller glemte sager efter lukningen.

Kort:

I teltet accepterer vi alle betalingskort (undtage AMEX)

Udlejning af Lederhosen og Dirndl:

Vil du være ægte bayer for en aften har vi original Dirndl eller Lederhosen til leje for kun kr. 300,00. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme – ægte tøj fra München. Vi har størrelserne 34,36,38,40,42,44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58 i Dirndl og 44,46,48,50,52,54,56,58,60, 62, 64, 66, 68, 70 og 72 i Lederhosen (her skal du bruge et nr. mindre end i normale bukser). Tøjet lejes i garderoben og afleveres når du går (lad dit tøj ligger gratis i garderoben så længe). Der betales et depositum på kr. 300 (Dirndl kr. 100), som du selvfølgelig får igen når du afleverer tøjet tilbage alternativt bare behold det.

Køb tøjet:

Se vores Oktoberfestshop, tryk på linket www.lederhosen-shop.net

Mad:

Vi har et food corner, hvor du henter og bestiller mad. VIP har servering.

Vegetarisk ret:

Vi har en lækker ret på menuen. Du kan bytte din madbillet hertil, bare giv din tjener besked.

Lokation

Femøren Femøren, København S, 2300 Amager Strand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .