Københavns subkultur / Fortællinger & middag

16 mar 2018 kl. 18:00 - 23:00

Øens Spisested/Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København


Vi glæder os til at invitere jer til en fed aften i subkulturens tegn! Bogen 'KBH Passion' graver dybt ned i den københavnske undergrund, og tager dig med på en unik rejse i fem forskellige subkulturelle miljøer. Forfatter og fotograf bag bogen 'KBH Passion', Mix Madsen, kommer forbi Øens Spisested og fortæller historier bag bogen og viser billeder herfra. 'Velsi', der er Urban Explorer og som også deltager i bogen, viser også billeder og fortæller om sin passion inden for Urbex (se hans billeder på https://www.facebook.com/Velsi-Pixel-1630203083931082/).

Pris: 200 kr. ink. dokumentar, oplæg & debat med Mix Madsen & Velsi samt lækker middag på restaurant Øens Spisested.

Efter middagen er der mulighed for at købe 'KBH Passion' til 250,-. Derudover vil der være fotos i stor format og print til salg. Mix-Madsens første bog Steel Stories kan også købes for 100,- denne aften. Se mere om Mix-Madsen på www.mix-madsen.dk.

Om 'KBH Passion':

'KBH Passion' graver dybt ned i den københavnske undergrund, og tager dig med på en unik rejse i fem forskellige subkulturelle miljøer. Et ellers lukket land for udefrakommende, hvor de uskrevne regler hersker. Du vil komme ind under huden på Urban Explorerer, der opsøger og udforsker forladte og svært tilgængelige steder i byen og dokumenterer det med flotte fotos. Du kommer med på, og uden for tribunen, når fodbold ultras kæmper for deres klub. Du kommer med rundt i byens skygger, når graffitimalerne sniger sig rundt for at skrive deres navne, mens de forsøger at undgå politi og vagter. Du er med, når skaterne bruger byrummet som deres legeplads, og når Dj´s fyrer op for nattelivet og dyrker musikken. Bogen er bygget op med stemningsbilleder, interviews og vilde beretninger. En håndfuld fremstående personer, fra hver af de subkulturelle miljøer, fortæller om deres passion, og hvorfor de brænder for den i den grad, at det ofte har udviklet sig til en livsstil. En livsstil, som adskiller sig markant fra de normer og værdier, der gør sig gældende i samfundet. Go` rejse! (https://www.facebook.com/kbhpassion/)

Billet

Salg lukket