Kød af planter? Om det nye protein i dit køkken - online webinar med kok Line Tscherning

eventet sluttede

Kød af planter? Om det nye protein i dit køkken - online webinar med kok Line Tscherning

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

13 maj 2020 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Kød af planter? Gratis online webinar for fødevarebranchen 
Er du i fødevarebranchen, og vil du gerne lære mere om den plantebaserede trend? Så hop på et af webinarerne fra PlanteVækst.

Denne gang vil kogebogsforfatter, iværksætter og autodidakt kok Line Tscherning tale om plantebaseret kød. Hvad er det nye protein, og hvordan bruger du det i dit køkken? Det får du svar på i Lines gennemgang, som varer cirka 30 minutter. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål. 

Praktisk info: 

Dato og tid: 13. maj klokken 15.00
Vi mødes online her: https://meet.jit.si/PlanteProteinWebinar 
Arrangør: PlanteVækst 

Arrangør

PlanteVækst arbejder non-profit for at udbrede plantebaseret kost. Deltag i vores events og lær mere om den plantebaserede supertrend. 

Lokation

Online Online, København, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .