Køge - Foredrag om overgangsalderen "Det er COOL at være HOT"

eventet sluttede

Køge - Foredrag om overgangsalderen "Det er COOL at være HOT"

Billetter fra DKK 158,15

Sted

Dato

11 nov 2021 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Velkommen til denne herlige og helt særlige foredragsaften.

Vi sætter fokus på dig. 

Dette foredrag er i samarbejde med D`Sundt i Køge

Der vil være goodiebags til alle deltagende.

Foredraget starter kl 19.00 og forventes færdig ca. 21.30. 

Foredraget "Det er COOL at være HOT " sætter fokus på overgangsalderen og hvordan man kan komme helskindet igennem den nye fase i livet.

Et foredrag, der går til kanten, hvor Læge Søs Wollesen og blogger Vibeke Silke Guldager, siger alt det, du ikke engang tør sige til din bedste veninde.

De er 2 kvinder på +50 år, som er på en mission om at hjælpe kvinder til at gøre overgangsalderen til en overskudsalder.

Ved hjælp af åbenhed, forståelse og brugbare redskaber til den enkelte kvinde, mener de begge, at det er muligt at gøre livet lettere i overgangen.

Kom og få en hot og munter aften og vend din hedetur til en optur.

Vi glæder os til at se dig.

Søs & Vibeke

Lokation

Vallø Golfcenter A/S Vallø Golfcenter A/S, Køgevej 87, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .