Køge Kommunes Nytårskoncert 2022

Bag Haverne, 4600 Køge
Billetter DKK 125,00
Billetter DKK 125,00

Udsat: Køge Kommunes Nytårskoncert 2022 

Køge Kommunes Nytårskoncert er udsat på grund af Covid-19. 
Ny dato fastsættes, når der er nyt om hvilke restriktioner, der vil være gældende for spillesteder efter den 17. januar 2022.

Købte billetter er stadig gyldige, men der vil være mulighed for refusion når ny dato er offentliggjort.

EN HYLDEST TIL SANGEN MED ALBERTE WINDING DUO, METTE FROBENIUS M.FL

Køge Kommune inviterer til en stemningsfyldt Nytårskoncert med en af dansk musiks mest nærværende stemmer, Alberte Winding, og den forfriskende modne standupkomiker Mette Frobenius som konferencier.

Med sin varme og sensitivitet har Alberte rørt generationer af voksne og børn. Til nytårskoncerten optræder Alberte sammen med sin mand, guitarist Andreas Fuglebæk, i en poetisk intimkoncert med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter.

"En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af”… fortæller Alberte.

Programmet byder desuden på den musikalske Køgeduo Tatiana Kisselova og Nikolai Skaaning, unge talenter fra MGK Sjælland samt Køges nye kvindekor Kvinderne! - som synger det nye år ind med klassiske kompositioner, nytårssalmer og moderne klassiker fra bl.a. Mozart, Højskolesangbogen, Sound of Music og Stevie Wonder.

Køge Prisen, som består af 25.000 kroner samt en Køgehøne, uddeles i år for 33. gang af borgmesteren i forbindelse med nytårskoncerten.

Profile picture
Køge Kommune

Køge er ikke en klassisk bosætningskommune eller en forstad til København – men en kommune, hvor man kan leve sit liv, hele livet. Kommunen rummer alle muligheder for at bo, leve og arbejde uanset alder.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke