Kolbøtter & Babytegn (baby 2-12 måneder)

eventet sluttede

Kolbøtter & Babytegn (baby 2-12 måneder)

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Dato

28 sep 2022 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Den første halvdel af workshoppen er helliget din babys balancesanser samt fornemmelsen af krop og rum. Underviser Marianne Mogensen vil bl.a. vise, hvordan du på en forsvarlig måde kan lave flere forskellige kolbøtter med din baby.

Anden halvdel handler om kommunikation – hvordan du kan lære din baby at gøre sig forståelig via tegn, fagter og lyde – og hvordan du selv kommunikerer tydeligere. Det er fantastisk motiverende for din babys sprogudvikling at blive forstået.

Efter undervisningen fremsendes noter på mail til de interesserede.

Undervisningen foregår i Kultursalen (stueetagen) i Kildevæld Kulturcenter, og barnevogne kan stilles i midtergangen foran salen.
For (bedste)forældre med babyer i alderen 2-12 mdr.

Gravide er også velkomne (medbring gerne en dukke/bamse).

Medbring:

- Blødt underlag til dig selv og din baby.

-----------------------------------

Arrangementet er en del af en arrangementsrække, der underviser i forskellige aspekter af livet med en baby. Efter hver seance står børnebibliotekar Birgitte klar med babybiblioteket, hvor der snakkes sprogstimulering. Her har hun aktuelle bøger for voksne samt pegebøger med, og der vil blive rig mulighed for at låne materialerne. Husk sundhedskort.

----------------------------------

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold, er du velkommen til at kontakte underviser Marianne Mogensen: info@denfriefys.dk.

Marianne er førstehjælpsinstruktør, certificeret af Dansk Førstehjælpsråd.
Hun er aut. fysioterapeut, ergonomilærer og motorikinstruktør - foruden tidl. Delingsfører i Beredskabskorpset (har bl.a. gennemgået uddannelse som brandmand og røgdykker).
Marianne er forfatter til bøgerne Efter fødsel - Træning & babyleg samt Ergonomi – Forflytnings- og arbejdsteknik. Hun har udgivet DVD’en Mavedans for Gravide.
Se denfriefys.dk og fysio-firstaid.dk

Lokation

Kildevæld Kulturcenter Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5C, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .