eventet sluttede

KOLLEKTIVET ABSALON

DKK 50,00

Dato

17 sep 2016 kl. 20:00 - 18 sep 2016 kl. 10:00

Beskrivelse

Omdrejningspunkt for aftenen er den kollektivistiske ånd. Fællesskabet på kryds og tværs, lyse sider og skyggesider. Hvilke fællesskaber indgår du i? og er de sammenlignelige med dem fra 70’erne? På aftenen skal vi lytte sammen, se film sammen, drikke chai sammen og måske endda kigge sidemanden i øjenene!

Vi har inviteret kollektivisterne Henrik Strube, Søren Vinterberg og Pernille Kløvedal Helweg indenfor, for at synge og fortælle udvalgte historier og derigennem belyse sider af “70’ er kollektivet”.

Strube, Vinterberg og Kløvedal boede alle i det der kaldtes “landsbyen", som bestod af kollektiverne Maos Lyst, 100 Blomster og Nordkrog.

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Program for aftenen:

20.00: Velkomst

21.00: Sange og historiefortælling ved musiker Henrik Strube

22.30: Foredrag/samtale mellem Søren Vinterberg og Pernille Kløvedal Helweg om at bo i kollektiv i 70'erne.

23.30: Filmvisning: ”Kollektivet”

01.00: Filmvisning: ”Bennys badekar”

Peace!

Psst! Dagen efter er der 70’er yoga til 50 kr. kl 10.00. Så forlæng din 70’er spirit og stræk den helt ud! https://www.facebook.com/events/1212165888853848/

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .