Kolonien (SWE)

DKK 80,00

Sted

Dato

05 nov 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

I anledningen af Kolonien’s globale release for deres længeventede album, ”Till Skogen”, turnerer det svenske band intensivt i Nordamerika og Europa. ”Till Skogen” er Koloniens første album siden 2015, hvor de udgav den anmelderroste ”Drömmarnas Land”. Det er også den første udgivelse på bandets nye amerikanske label, Cumbancha.

Kolonien har optrådt i DK siden 2014, men har i de senere år fået vind i sejlene – også i Danmark, hvor det har ført til vellykkede koncerter på Musik over Præstø Fjord og Skagen Festival. Kolonien er et prisvindende moderne folk-band, bestående af brødrende Erik og Arvid Rask, deres kusine Anna Möller og deres gode ven, Mischa Grind. Folk-pop med inspirationer fra reggae og verdensmusik og med firstemmig sang kendetegner Koloniens lyd, og den fortsættes og udbygges på ”Till Skogen”. Kolonien har en stadigt voksende fanskare i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk reagerer stærkt følelsesmæssigt til gruppens koncerter.   

Den danske del af den forestående releaseturné indeholder intet mindre end 12 koncerter over hele landet! Lørdag d. 5. november rammer de Klein. 

Døre kl. 20.00

Arrangør

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .