Kom i gang med din ESG-rapportering

Foto af Josefin @ Unsplash

Kom i gang med din ESG-rapportering

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

19 apr 2023 kl. 14:30 - 16:30

Beskrivelse

Ved I nok om ESG i jeres ledelse?

Der stilles i dag helt anerledes krav til en virksomheds bæredygtige ageren end for blot få år siden. Som deltager på kurset vil du blive bekendt med de videnskabelige, politiske og kommercielle baggrunde for arbejdet med bæredygtighed, og vi vil introducere jer for de regulatoriske krav og regler som rammer alle virksomheder - store som små - og som man i stigende grad bør forholde sig til. 

Kurset har til formål at give inspiration til arbejdet med bæredygtighed - særligt i fht. Rapportering og klimaregnskab.

Du vil blive klogere på: 

- Bæredygtighedsledelse - hvad kræver det af jer som virksomhed?

- Hvorfor arbejde med ansvarlighed, klima og bæredygtighed i et forretningsmæssigt perspektiv?

- Hvilke lovgivningsmæssige krav kommer nu og i fremtiden- og hvordan kan det påvirke jeres virksomhed?

- 3 gode råd til at komme i gang med bæredygtighedsrapportering/arbejde med bæredygtighed. 

Arrangør

Bæredygtig Herning er et inspirationshus, et co-work space og en katalysator for vores bæredygtige udvikling.

E: info@baeredygtigherning.dk
T: +45 3939 1630
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Lokation

Bæredygtig Herning, Gl Skolevej 1, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .