Kom i selskab med svigtede dyr på Fyns Internat

Store Landevej 33, 5592 Ejby
16 mar 2020 kl. 18:30 - 20:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Mød de svigtede dyr – og én af dem der plejer, passer og træner dem til et nyt liv, når Fyns Internat inviterer til rundvisning.
Fyns Internat modtager familiedyr, der er svigtede af deres ejere. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne personale, som lærer dyrets individuelle behov at kende, sådan at dyret kan komme ud i den rigtige familie.

Rundvisningen vil handle om, hvor dyrene kommer fra? Hvad sker der med dem på internatet? Har dyr følelser? Hvordan sikrer man det bedste match til en ny familie? Og hvordan arbejder vi med at stressreducere og berige miljøet i den tid dyrene er på internatet? Kan vi redde alle? Hvem betaler? Og hvordan kan vi medvirke til at sætte ansvarligt ejerskab på dagsordenen?

Lene Frahm, som er internatleder på Fyns Internat, byder Jer velkommen til et par tankevækkende timer. Lene er eksamineret instruktør og adfærdsbehandler og har mange års erfaring med både dyr, træning, drift, ledelse og foredrag.

Begrænset antal pladser

Billetprisen refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse

Event aflyst

Kom i selskab med svigtede dyr på Fyns Internat

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke