Kom med på Naturmødet med Danmarks Naturfredningsforening

Kom med på Naturmødet med Danmarks Naturfredningsforening

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

11 maj 2023 kl. 12:00 - 13 maj 2023 kl. 14:00

Beskrivelse

Er du mellem 18 og 35 år gammel? Så kan du (meget billigt) komme med Danmarks Naturfredningsforening til Naturmødet i Hirtshals den 11. - 13. maj 2023 sammen med i alt 30 unge naturinteresserede.

Med i billetten får du:

- 3 dage med 500+ debatter, samtaler og aktiviteter om naturen

- Overnatning sammen med i alt 30 unge på en nærliggende campingplads

- Refusion af din transport til og fra Naturmødet (op til 500 kr.)

- Morgenmad fredag og lørdag samt aftensmad fredag

- Mulighed for at deltage i DN's arrangementer under hele Naturmødet - herunder fredagsbar og DN's guidede ture rundt til debatter og andre arrangementer

NB. Du skal selv sørge for frokost alle dage og aftensmad torsdag samt medbringe eget telt og sovegrej.


Billetpris:

Billetprisen afhænger af din tilknytning til DN. Hvis du er medlem af DN eller tidligere har deltaget i vores grønne højskole, får du en reduceret pris. Se mere om billetpriserne ved at klikke på 'Find billetter'. 

Lokation

Naturmødet, Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .