Kom med til eksklusiv Afternoon Coffee med Nespresso

30 okt 2019 kl. 13:00 - 15:00

Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, København

Kom til eksklusiv Afternoon Coffee med udsigt til Operaen og Skuespilhuset
Kaffe og kage er en essentiel del af den verdenskendte danske hyggestund, og de fleste danskere elsker et godt stykke kage til kaffen. Du kan komme med til en helt særligt kaffe- og kagesmagning, når Nespresso inviterer til Afternoon Coffee i Nespressos Pop-in café på Ofelia Plads. 

Gæsternes tages igennem en kaffe- og kagesmagning med Nespressos kaffeambassadører, der fortæller om både kaffen og kagerne. Kagerne kommer fra det populære konditori Leckerbaer, der nyfortolker den danske kagetradition. Du vil blandt andet kunne smage en fortolkning af hindbærsnitten, en nytænkende æbleskive med saltkaramel, havtornetærte og andre lækkerier. Samtidig vil du blive en af de første danskere, der smager to kaffer fra Nespressos nye nordiske Limited Edition-kaffevarianter.

Alt sammen nydes på Ofelia Plads med byens bedste udsigt - designmonumentet Operaen og Skuespilhuset - i Nespressos specialbyggede hyggeunivers i to orangerier ved kajen.

Det koster 95 kroner at komme med som gæst, og alle gæster får en goodiebag med hjem. Hele beløbet går til PurProject, der arbejder for at bevare unikke økosystemer i hele verden.

Dette event afholdes i samarbejde med én af Danmarks mest inspirerende madbloggere og Instagrammere, Frederikke Wærens.

Se alle de spændende events til Nespressos Pop-in på Ofelia Plads