Kom og dans i Fængslet med energibomben Jan Svensson

15 sep 2018 kl. 10:00 - 14:00

Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

SKAL DU MED TIL DANSEFEST?
Elsker du at danse? Gi´r det dig energi og livsglæde?
Så kom med til danseevent i Fængslet i Horsens sammen med én af Danmarks bedste og mest energifyldte instruktører: Jan Svensson, når Parkinsonforeningen inviterer til: ”Jailhouse rock” – danseevent lørdag d. 15/9 kl. 10.00 – 14.00. For opvarmningen står 2 friske, danseglade kvinder, der selv har Parkinsons sygdom tæt på livet og så tager energibomben Jan Svensson over og laver en dansefest du sent vil glemme.
Husk at medbringe vand og frugt el. lig. Til pauserne, eller køb på stedet.

Pris: kr. 200,00 (plus gebyr)
Sidste tilmelding 13. september 2018

PROGRAM:

10.00-11.00 Dance It ved Cæcilie og Jette Andersen
11.00-11.15 Drikkepause...
11.15-12.15 Dans dig glad 1 ved Jan Svensson
12.15-12.45 Vand og frugt pause
12.45-13.45 Dans dig glad 2 ved Jan Svensson

INSTRUKTØRERNE:

JAN SVENSSON
Jan har mere end 20 års undervisningserfaring og han underviser inden for mange forskellige grene i forhold til træning. Jan er kendt for sit dansekoncept: Dans Dig Glad, som handler om, at simpel koreografi og god musik kan få dig til at give slip, grine og svede. I dag driver Jan sammen med sin mand Tor Andersen, 2 træningscentre i København Powerhouse Cph & Frb og laver træningsrejser og retreats til La Santa og Mallorca, samt skriver for Alt for damerne. Med nærvær og en fantastisk positiv energi på dansegulvet, kan han få alle til at smile, slippe hæmningerne og slå sig løs.

CÆCILIE OG JETTE ANDERSEN
Cæcilie Andersen er fysioterapeutstuderende og vil specialisere sig i neurologiske sygdomme, bl.a. Parkinson. Hun er instruktør i: Dance it, step, puls og styrke og Tabata i GoTo Fitness i Odense. Hun har undervist i Dance It i 3 år og elsker ”Ryste røv” danse.
Jette Andersen (mor til Cæcilie) har været instruktør i over 15 år og har undervist i Dance It de sidste 3. Jette har selv levet med sygdommen Parkinson i 9 år, og bruger dansen som træningsredskab til at holde sygdommen i ave og humøret oppe.
I ”Dance it” er der ingen regler, og det betyder, at vi danser: like nobody´s watching! Vi danser alt fra showdance til jive og fra disco til zumba. Vi danser til de gamle klassikere, men også de nyeste hits. Der er plads til alle, og uanset niveau skal du nok få pulsen op, rystet med røven og smilet frem på læben. Dans skal være ukompliceret og sjovt - like nobody´s watching

Kom og dans i Fængslet med energibomben Jan Svensson

Salg lukket

Pose med frugt, müslibar og sandwich

Salg lukket

Billet studerende

Salg lukket