Kom og grin fuck komma nu er der show

06 sep 2018 kl. 19:00 - 20:00

Store Torv 3, Store Torv 3, 8000 Aarhus

Mikkel Lindberg har optrådt med standup siden 2011 og har siden været fast inventar på særligt de jyske open mikes. Derudover blev han valgt som opvarmer til Geo's testshow "Kemo og Comedy" på VIVA i Aalborg. Ydermere har han optrådt på Comedy Zoo i København og haft en weekend på Comedy Zoo i Aarhus sammen med Jesper Juhl og Geo.

Martin Haugaard har optrådt med standup siden 2010 og har ligeledes været fast inventar på særligt de jyske open mikes. Derudover har han været opvarmer på Heino Hansens show "Heino i Hegnet" på Musikkælderen i Aalborg. Ydermere har han haft en uge på Comedy Zoo i København og to weekender på Comedy Zoo i Aarhus.

Siden vores standup start har vi oparbejdet en stor del materiale, som vi nu synes, vi er klar til at vise for et publikum til vores eget show. Emnerne er meget blandede og vores stilarter er meget forskellige. Mikkels show bærer præg af en meget glad, fjollet og legende tilgang til comedy. Martin tager mere udgangspunkt i sit eget livs finurligheder og peger fingrene både mod sig selv men også andre.

Kort fortalt: Mikkel er sjov. Martin er sjov. Så et hammergodt match til 2x30 minutters underholdning!

Kom og grin fuck komma nu er der show

Salg lukket