Event aflyst

Kom og lav et syngende fødselsdagskort til en helt særlig ven

Gratis

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

Eller en påskehilsen til familien, eller...

Er du mellem 8 og 12 år? 

Har du nogensinde fået et fødselsdagskort, som spiller musik, når man åbner det? 

Nu kan du selv lave dit eget digitale fødselsdagskort fyldt med overraskelser, hvor du bestemmer, hvad der skal ske.

Workshoppen er inspireret af bogen "Det syngende fødselsdagskort og andre funky ting du selv kan lave med en computer & lidt fantasi", som vores egen børnebibliotekar har været med til at skrive.

Praktisk
* Workshoppen er for børn i alderen 8-12 år og deres voksne. Kun børnene skal bruge en billet.
* Tag selv en computer eller tablet med. I kan også låne en af biblioteket. I så fald husk at bestille en særlig billet.
*Vi bruger det gratis online programmeringssprog Scratch.
*Inden workshoppen skal I have lavet en gratis konto på www.scratch.mit.edu. Hvis barnet er under 13 år, skal der bruges   en forælder-email-adresse, når kontoen oprettes.

Underviser er Kirsten Dam Pedersen, som også er børnebibliotekar på Vigerslev Bibliotek.

   Arrangør

   Lokation

   Vigerslev Bibliotek Vigerslev Bibliotek, Kirsebærhaven 23, 2500 Valby

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .