Kom på besøg hos OPLAND Landskabsarkitekter

07 okt 2020 kl. 16:30 - 18:30

ÅBEN TEGNESTUE / OPLAND

Danske Landskabsarkitekter og Forbundet Arkitekter og Designere inviterer i samarbejde med CAFx til Åben Tegnestue hos OPLAND Landskabsarkitekter i København.

Kom og hør om OPLANDs arbejder med planter, pleje og biodiversitet i fremtidens landskabsarkitektur. Vi byder på lidt godt til ganen, og der vil være rig mulighed for spørgsmål, debat og netværk.

OPLAND
OPLAND er en af Danmarks førende landskabsarkitekttegnestuer, etableret i 1997 af Peter Juhl. Tegnestuen har i dag 14 medarbejdere, primært landskabsarkitekter med en naturvidenskabelig baggrund.

OPLAND former projekter for fællesskaber, natur og landskaber, klima og kultur, og står bl.a. bag Grøndalen - Frederiksberg Kommunes rekreative parkområde og klimaprojekt, som skal fremtidssikre og reducere områdets problemer i forbindelse med skybrud, Christiansborg Ridebane, Lynghøjsøerne i Roskilde, samt byrummene Bryggernes Plads og Bag Elefanterne i Carlsberg Byen.

OPLAND har fokus på alt det som naturen tilbyder og betyder for mennesker, og har altid arbejdet med planter, biodiversitet og bæredygtige landskaber. Det giver mening for os, og skaber værdi for vores kunder og omgivelser. Vi tager afsæt i stedets egen karakter og designer med ydmyghed ind i konteksten Hvert projekt har sin egen formgivning der aldrig må overskygge den iboende poesi. Vores planer skal kunne anlægges og vedligeholdes inden for de naturgivne-, æstetiske- og økonomiske rammer der er grundlaget i alle projekter, og vi rådgiver helst om hele processen, for at sikre sammenhæng og langsigtede, bæredygtige løsninger. Vi har en holistisk tilgang til faget og ved, at samarbejde og konstruktive processer er altafgørende for at skabe gode resultater. Der er mange interessenter i faget, og kun med indsigt og forståelse for dette, kan projekterne blive en succes. Vi samarbejder med de dygtigste arkitekter og ingeniører og tror på stærke relationer og gensidig tillid.

Læs mere om OPLAND her: www.opland.eu

Arrangementet er gratis, men begrænset deltagerantal jf. gældende regler ift. COVID-19. Det er derfor nødvendigt med tilmelding for at kunne deltage. Så husk at tilmelde dig via Billetto senest d. 30. september.

TID:  7. oktober 2020 16:30 - 18:30
STED: OPLAND, Tranevej 16, 2. sal, 2400 København NV


Fotos: Grøndalen & Bryggerens Plads / OPLAND Landskabsarkitekter