spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kom tæt på Maries Rum – det eksistentielle møde i kælderen

Afholdt event

Kom tæt på Maries Rum – det eksistentielle møde i kælderen

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

02 okt 2022 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Oplev præsterne fra Næstved Provsti og værten Rasmus Birkerod bag det eksistentielle program Maries Rum, når Rønnebæksholm inviterer til foredrag og debat søndag den 2. oktober kl. 14.00.

Har vi levet før? Findes spøgelser? Og skal vi tro på ”kødets opstandelse”, som trosbekendelsen fortæller om. Det er nogle af de eksistentielle spørgsmål, man kan møde, når værten Rasmus Birkerod og flere af præsterne i programmet deler deres tanker om programmet på Rønnebæksholm.

Det sker søndag den 2. oktober. Rasmus Birkerod holder foredrag om programmet, hvor han undervejs inddrager flere af de præster, der medvirker i Maries Rum. Vi hører klip fra programmet, ligesom der vil være debat om nogle af de eksistentielle dilemmaer, der bliver diskuteret. Og selvfølgelig vil det i pausen være muligt at besøge Maries Rum og Venligheden i Parken på Rønnebæksholm.

Programmet Maries Rum er det seneste halvandet år udkommet hver anden fredag, hvor en lang række landskendte gæster har besøgt det lille kælderrum under Rønnebæksholm, der hedder Maries Rum.

Det er blevet anmelderrost i Kristeligt Dagblad under overskriften:
”Der findes meget bras derude. Men denne podcast om voldsomme sving i livet er en oplevelse”.

Programmet bliver optaget i det lille kælderværelse under Rønnebæksholm, hvor Grundtvigs ægtefælle Marie Toft holdt sine gudelige forsamlinger midt på 1800-tallet. Forsamlinger, der vel og mærke var illegale på den tid, fordi der ikke var en præst til stede.

I løbet af arrangement vil man kunne købe forfriskninger i Herskabsstalden.

Arrangementet foregår i Herskabsstalden, Maries Rum og Venligheden. Det kræver tilmelding og koster 75 kr. Tilmelding klik her på Billetto. 


Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .