Kom til eksklusiv snig-premiere på JOURNAL 64

29 sep 2018 kl. 19:00 - 22:00

Zentropia , Filmbyen 32, 2650 Hvidovre

Zentropa inviterer til eksklusiv snig-premiere på fjerde og sidste film i serien om Afdeling Q, baseret på Jussi Adler Olsens bestseller, Journal 64. Aftenen byder på en autentisk oplevelse med indblik i filmselskabet, som producerer filmene om Carl Mørck og Assad - og en eksklusiv rundvisning i studierne, hvor store dele af alle 4 film i serien er optaget, så der er mulighed for at gå på opdagelse i både Afdeling Q og Politikontoret, og besøge Carl Mørck's lejlighed.

Snig-premieren foregår lørdag d. 29. september kl. 19:00 – 22:00 i Zentropas egen biograf i Avedøre på adressen: Filmbyen 32, 2650 Hvidovre.


Programmet for aftenen ser således ud:

  • 19:00: Ankomst, sliksalg og præsentation af filmen
  • 19:20: Filmen starter (varighed: ca. 2 timer)
  • 21:20: Rundvisning i kulisserne, hvor store dele af alle 4 film i serien er optaget
  • 22:00: Tak for i dag!

Prisen for film + rundvisning (inkl. præsentation af filmen fra en af hovedskaberne af filmen) er 229 kr. + gebyr.

Filmen er forbudt for børn under 18 år, og vi skal gøre opmærksom på, at rundvisningen i kulisserne desværre ikke er fuldt egnet for kørestolsbrugere.


Her er en kort introduktion til filmen:

Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Kriminalkommissær CARL MØRCK og hans assistent ASSAD i Afdeling Q bliver sat til finde ud af, hvem mumierne er og hvem den fjerde plads er tiltænkt.
Carl og Assad sætter jagten ind på lejlighedens beboer og finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen for de anbragte, såkaldt utugtige piger.
Rædslerne på Sprogø er et overstået kapitel i Danmarkshistorien, men der dukker personer op, som siger, at eksperimenterne er fortsat helt op i vores tid. Carl og Assad indleder et kapløb med tiden for at forhindre nye mord og overgreb.

Her er en lille bag-om video med vores yndlings politimænd på set:

Journal 64 - snigpremiere

Salg lukket