Kom til inspirerende blomsteraften i sansernes tegn hos moshi moshi mind i Odense

21 feb 2018 kl. 18:00 - 20:00

moshi moshi mind , Brandts Passage 31f, 5000 Odense


Den 21. februar inviteres du til en sanselig blomsteraften i moshi moshi minds butik i Odense. Til eventet kommer Joo Valentin fra blomsterbutikken “Allestedlund” i Brandts Passage og deler ud af sin store interesse for blomster og planter.

Ligesom moshi moshi mind er Joo optaget at alt det sanselige i såvel valg af planter som i sammensætningen af buketter, og med sin meget levende personlighed inviterer hun dig ind i en verden af blomster, planter og sanser. På aftenen vil Joo vise nye tendenser inden for blomstermoden og med sin helt særlige æstetiske sans lade deltagerne få gode ideer og komme tæt på blomsternes dufte og former. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, og Joo står klar til at guide dig til hvilke planter, der passer bedst til netop dit hjem eller din have.

Moshi moshi mind er tidsløs og afslappet mode til moderne kvinder. I butikken kan du altid blive inspireret til at udtrykke din personlige styrke, så du kan klæde dig på til enhver lejlighed og bevæge dig gennem dagen i et blødt og samtidig stærkt udtryk. Balancen mellem krop og sind er essentiel for moshi moshi mind. Alle sanser er vigtige for at komme i balance og moshi moshi mind butikken danner derfor de perfekte rammer for en aften, der står i sansernes tegn.

Tilmelding er gratis, men der er få pladser, så vent ikke for længe. Udeblivelse takseres med 200 kr.

Der vil blive serveret bobler og snacks, og alle deltagere får en lækker goodiebag med hjem.

Dørene åbnes klokken 18.00, og arrangementet varer til ca. kl. 20.00

Billet

Salg lukket