Kom til intim aften med kreativ meditationspraksis og fordybelse på Den Frie

18 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København

I efterårsferien inviterer Den Frie til meditationspraksis og fordybelse, når du får mulighed for at lave dine helt egne syngeskålsmalerier i omgivelserne af legatmodtager Jeppe Heins udstillede værker.

Med afsæt i værket Frequency Watercolours (2013), som lige nu kan opleves i Den Fries billedhuggersal, kan du ved hjælp af syngeskåle, lydsvingninger og smukke farver afprøve samme teknik som kunstneren selv, og skabe dit eget maleri lige til at tage med hjem og hænge på væggen.

Hein arbejder helhedsorienteret og inddrager inspiration fra østlig filosofi og livserkendelse, samt en meditativ praksis i sin egen kunstneriske praksis. Som når han i værket Frequency Watercolours har brugt syngeskåle, der bruges til meditation, afslapning, healing og religiøse sammenhænge verden over.

Værket Frequency Watercolours er skabt ved, at syngeskåle fyldt med vandfarve sættes i svingninger. Svingningerne skaber bevægelse i overfladen, som får farven til at skvulpe over kanten og ned på papiret under.

For Hein bliver kunsten først til i det øjeblik, publikum møder den og interagerer med den, hvilket er en praksis, Hein har arbejdet med i efterhånden mange år. Det kropslige og nærvær er så essentielt i Heins forståelse af kunstens funktion, at Den Frie nu giver publikum en enestående mulighed for fordybelse og meditation, hvilke er nøgleord for aftenens event, hvor du kan gøre Jeppe Hein kunsten efter.

NB: Til dette event er der kun sat 14 billetter til salg.

Voksen

Salg lukket