Kommunalpolitisk Seminar

28 apr 2021 kl. 17:00
18 jun 2021 kl. 00:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

I november sidste år aflyste Cepos det planlagte kommunalpolitiske ungdomstopmøde for ungdomspolitikere med kommunalpolitiske ambitioner, grundet Corona. Nu skriver vi 2021, og da Corona stadig påvirker muligheden for at afholde et fysisk møde, afvikles seminaret online. 

Eventet er henvendt til ungdomspolitikere, som alle har en interesse i arbejdet med kommunalpolitik, og ønsker at høre forskellige oplæg fra eksperter om, hvordan den fremtidige kommunalpolitik bør føres eller fungerer generelt.

Seminaret indeholder 6 moduler, hvor hvert modul består af et oplæg på ca. 45-60 min. afhængigt af oplægsholder. Oplæggene optages og lagres således, at de kan tilgås igen på et senere tidspunkt, såfremt det ønskes. Seminaret varer 6 uger, med ét ugentligt oplæg, afsluttet med en case-dag, hvor deltagerne skal løse problemstillinger vedrørende en fiktiv kommune. Efterfølgende vil der være en eksamen og såfremt man består, tildeles man et diplom.  

Tilmeldingen er gratis !

CEPOS er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank og CEPOS er en forkortelse af 'Center for Politiske Studier'.

CEPOS søger at påvirke den politiske debat og derved de politiske beslutninger ved:

  • at frembringe ny viden om samfundsindretningen gennem analyse og forskning.
  • at udarbejde løsninger og konkrete forslag til ny politik.
  • at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere gennem medier, møder, konferencer, publikationer og uddannelse.

I dette arbejde skal CEPOS være uafhængig, herunder af politiske partier, centraladministration, medier, universiteter, virksomheder, enkeltpersoner eller nogen som helst andre interesser.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke