spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kommunikation i projektledelse

Event aflyst

Kommunikation i projektledelse

Fra DKK 5.800,00

Sted

Dato

20 mar 2019 kl. 09:00 - 25 apr 2019 kl. 16:00

Beskrivelse

At drive komplekse processer med mange forskellige fagprofessionelle interessenter kræver dybe kommunikative indsigter og personlig fleksibilitet. Uden det formelle personaleansvar er det ekstra udfordrende. På dette kursus lærer du at forstå din egen og andres kommunikation. Du lærer også, at for at styrke den gode kommunikation, må du ofte ændre dig selv, for at kunne ændre andre. Det udgør den store forskel. Det er det, der giver dig følgeskab til dit lederskab og skaber fælles fremdrift.

Du bliver bedre til, at:
• Tackle de udfordringer, der gang på gang dukker op i samarbejde på tværs
• Få øje på nye handlemuligheder når kommunikationen går skævt
• Høre og mærke hvornår du selv og andre reelt bidrager med en konstruktiv kommunikation, og aktivt omdirigere destruktive benspænd - både i tale og på mails
• Forstå hvordan man ’hacker’ sig ind på hinandens tankesæt og forståelser, for at skabe fælles fodslag i samarbejdsprojekter
• Omforme konkurrerende monologer til samskabende og udforskende samtaler
• Skabe sammenhæng, merværdi og fokus på det væsentlige
• Navigere i kompleksitet

Både du og din organisation får udbytte af din deltagelse og opnår øget kvalitet, engagement og resultatskabede sammenhængskraft i interne og eksterne samarbejdsprocesser.

Form
Kurset foregår d. 20. + 21. marts og en opfølgningsdag d.  25. april.

Du præsenteres for de typiske kommunikationsudfordringer i projektledelse og relaterer via teorier, redskaber og fælles refleksion udfordringerne til din ledelsespraksis og vigtigste problemstillinger. Du får konkrete redskaber og modeller med hjem som du kan anvende i din dagligdag.

Du skriver logbog undervejs og udformer på 2. dagen en handleplan for, hvad og hvordan du vil gå hjem og afprøve dine kommunikationskompetencer, herunder også inddrage teori og modeller.

På opfølgningsdagen interviewer deltagerne hinanden i grupper af fem med hjælp af en udenforstående vidnegruppe. Det betyder, at der drages stor læring, inspiration og udbytte af de indbyrdes refleksioner. Afslutningsvis samles trådene og du udformer og præsenterer en revideret, fremadrettet handleplan.

Kurset afvikles med minimum 10 deltagere.

Undervisere
Ledelseskonsulenter og partnere fra Inspired WorkForce, Leif Pjetursson og Inge Faarborg. Leif er cand.mag. og journalist, har ledererfaring som bl.a. PR-chef og har tyve års erfaring som selvstændig konsulent med at udvikle kommunikationen og skabe resultater for offentlige og private organisationer. Han er forfatter til flere bøger om kommunikation, bl.a. Når ledelse er kommunikation (2005 og 2011) og Ind i ledelse (2014), begge Akademisk Forlag. Begge bøger anvendes på diplomuddannelser i ledelse.
Inge er cand.phil. i dramaturgi og master i organisationspsykologi, har mange års erfaring med ledelse uden personaleansvar, bl.a. fra DR, lederansvar i HR- udvikling og administration, samt de seneste ti år som virksomhedskonsulent. Først hos CfL og senest 3 år i Inspired WorkForce. Fokus ligger på relationer, ledelseskommunikation, personlig gennemslagskraft og det personlige lederskab. Fungerer desuden som ekstern lektor på CBS.

Arrangør

Lokation

Forbundet Arkitekter og Designere Forbundet Arkitekter og Designere, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .