KomponistCamp 2022 - uge 31

eventet sluttede

KomponistCamp 2022 - uge 31

Billetter fra DKK 700,00

Sted

Dato

01 aug 2022 kl. 09:30 - 05 aug 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

I den sidste uge af skolernes sommerferie kan du komme på KomponistCamp i Børnekulturhus Ama’r. 

Sammen med fire dygtige professionelle komponister og musikere skal vi i en hel uge fordybe os i musik, klange og lyd. Komponisterne arbejder med musik og lyd på helt forskellige måder og det kommer I også til. - Med kendte instrumenter, med lyde i finder, med hjemmelavede instrumenter, med ideer og tegninger og måske også med elektronik og iPads. Du kommer til at høre om hvordan komponisterne arbejder og tænker når de laver musik til forskellige ting og også hvordan man gør når andre skal spille eller synge den musik man har skrevet. Årets undervisere er; Kristian Hverring, Xavier Bonfill, Alexandra Hallen og Lars Kynde.

Første dag inddeler vi jer i grupper efter alder og gruppen arbejder i sammen med hele ugen. Men der bliver selvfølgelig også tid til masser af sjov og hygge, fælles frokost, musikalske lege og øvelser, en fælles koncert og en hel masse mere hvor vi arbejder sammen alle sammen. 

Mødetid er kl 9.30 hver dag og vi slutter kl 14 - undtagen fredag hvor vi holder en lille afslutning og inviterer forældre til koncert kl 15 - 16. Campen er for børn fra 10 - 16 år.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i campen, kun lysten til at fordybe sig i musikkens udtryk sammen med andre børn/unge og dygtige undervisere. MEN hvis i spiller et instrument må i super gerne tage det med, det kan være vi sætter det i spil nogle af dagene. 

Campen er et samarbejde mellem Dansk Komponistforening og Børnekulturhus Ama’r. Det koster 700 kr. (+ gebyr) og man tilmelder sig for hele ugen.

Lokation

Børnekulturhus Ama’r Børnekulturhus Ama’r, Øresundsvej 8 B, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .