Kompost Workshop

Egøjevej 114c, 4600 Køge
10 sep 2021 kl. 16:00 - 18:00
Billetter DKK 50,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 150,00

𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝗯𝗲𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲
Lær at lave konge-kompost med kyndig vejledning fra naturvejleder Marianne Mark , som har skrevet bogen ”Kompost i Byen”. Vær med til at nørde kompost på Køge Fælles Jord denne eftermiddag. Du vil på workshoppen få et indblik i hvordan du får din kompost til at fungere optimalt.
Så hvis du bøvler med din egen kompost eller bare ønsker en endnu dybere forståelse og fornemmelse for komposten - så kom og bliv klogere. Vi går meget praktisk til værk - kigger på og stikker hænderne i forskellige typer komposteringsmateriale, halvomsat kompost, tang, hestemøg, ukrudt, kompostorme etc. Du vil desuden lære forskellen på dynamikken i en køkkenkompost/ormekompost og en havekompost. Du lærer også hvordan en varmekompost fungerer og hvordan den opstartes. Efter denne workshop er du klar til at lave kongekompost i din egen have.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Arrangementet holdes i det fri på Køge Fælles Jord, så vi opfordrer deltagerne til at medbringe tøj passende til vejret.
Køge Fælles Jord kan nås let ved at tage s-toget til Køge station og derfra gå eller cykle 2 km i sydlig retning. Der er også gode parkeringsmuligheder på grunden, og vi opfordrer deltagende til at lave samkørsel.

𝗢𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁
Køge Fælles Jord er et LAND-center, som demonstrerer permakultur i praksis. Vi stræber efter at formidle viden og afholde events, der kan inspirere og udvide horisonter. ✶
Læs mere om Køge Fælles Jord på http://xn--kgefllesjord-9cb2w.dk/
og om Permakultur Danmark på: http://permakultur-danmark.dk/da/

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke